Η τοποθεσία του Αρκοχωρίου

Ανάμεσα σε 2 λόφους σε ένα κατάφυτο περιβάλλον στους πρόποδες του Βερμίου, σε υψόμετρο 600 μέτρων, μόλις 7 χλμ από την Νάουσα και ανάμεσα στα 2 χιονοδρομικά κέντρα 3-5 Πηγάδια και Σέλι βρίσκεται το Αρκοχώρι.

Χιλιομετρικές Αποστάσεις:

6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2 ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ :

ΣΕΛΙ 17 χλμ.  ΚΑΙ  3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ 24 χλμ.

ΜΟΛΙΣ 90 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙ 510 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

ΒΕΡΟΙΑ: 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

ΕΔΕΣΣΑ: 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

ΚΟΖΑΝΗ: 80 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και μόλις περάσετε τον Αλιάκμονα, ακολουθείτε την έξοδο προς Βέροια-Κοζάνη. Αφού φτάσετε στη Βέροια μέσω της Εγνατίας οδού, ακολουθείτε την έξοδο προς Νάουσα και Έδεσσα από την περιφερειακή οδό της Βέροιας. Σε 15 περίπου χιλιόμετρα, φτάνετε στη διασταύρωση της Νάουσας, όπου στρίβετε αριστερά στα φανάρια. Έπειτα οι πινακίδες που υπάρχουν σε όλη την διαδρομή θα σας οδηγήσουν στο Αρκοχώρι.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Κατευθύνεστε στη δυτική έξοδο της Θεσσαλονίκης και συνεχίζετε στην εθνική οδό προς Αθήνα. Μόλις περάσετε το Λουδία, ακολουθείτε την έξοδο προς Βέροια-Κοζάνη. Αφού φτάσετε στη Βέροια μέσω της Εγνατίας οδού, ακολουθείτε την έξοδο προς Νάουσα και Έδεσσα από την περιφερειακή οδό της Βέροιας. Σε 15 περίπου χιλιόμετρα, φτάνετε στη διασταύρωση της Νάουσας, όπου στρίβετε αριστερά στα φανάρια. Έπειτα οι πινακίδες που υπάρχουν σε όλη την διαδρομή θα σας οδηγήσουν στο Αρκοχώρι.