Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Αρκοχωρίου «ΑΡΚΤΟΣ»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Αρκοχωρίου «ΑΡΚΤΟΣ» επανιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 από την νεολαία του χωριού. Σκοπό έχει την ανάπτυξη των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, τη διατήρηση των εθίμων, την τουριστική προβολή του Αρκοχωρίου και τη συντήρηση-διαμόρφωση-αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της περιοχής.

Αυτά χρόνια έχοντας πολύ όρεξη και μεράκι και πάνω από όλα αγάπη για το Αρκοχώρι θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε ότι πιο ωραίο μας δίνει αυτός ο τόπος. Ιδιαίτερο φυσικό κάλος, ιστορία, ήθη και έθιμα, τουρισμός. Όλοι παιδιά του χωριού, μικροί-μεγάλοι, μη έχοντας κάποιο προσωπικό όφελος καταφέραμε πολλά, όπως, την διατήρηση των εθίμων μας, την τουριστική προβολή, την εκπροσώπηση σε εκθέσεις & εκδηλώσεις, καθώς και στα κοινά του Δήμου Νάουσας.

Δημιουργήσαμε λαογραφικό μουσείο και πολυχώρο για όλες τις ηλικίες, με επιτραπέζια, υπολογιστές, ίντερνετ, ping pong, τηλεόραση, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

Όμως δεν τελειώνουμε εδώ. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε, να αγωνιζόμαστε, και να προσφέρουμε στον τόπο μας με κάθε μέσο.

Ο καθένας ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να ενταχθεί μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια και να βοηθήσει.

Σας θέλουμε όλους αρωγούς στην προσπάθεια που καταβάλουμε,  είτε σαν ενεργά μέλη, είτε σαν φίλοι του Ομίλου, είτε με οποιονδήποτε τρόπο  Ευπρόσδεκτη είναι κάθε είδους βοήθεια, καθώς επίσης και νέες ιδέες-προτάσεις, που μπορούν να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.